Autoliikkeille

AutoVex auttaa autoliikettä lisäämään ja tehostamaan ostotoimintaa

Liity palveluun!

Mitkä ovat AutoVexin konkreettiset hyödyt? 

  • AutoVexiin lisätään lähes 1000 autoa kuukaudessa joista autoliikkeet pääsevät tekemään tarjouksia huutokaupassa. Ostettavissa olevien autojen määrä kasvaa siis merkittävästi ja autoliikkeillä on mahdollisuus ostaa autoja ympäri Suomen.

  • Tarjouksien tekeminen on nopeaa ja helppoa jotta ajankäyttö olisi mahdollisimman tehokasta. Jos aika on kortilla eikä tietokoneen edessä ehdi päivystämään, voi käyttää korotusautomaattia, joka hoitaa tarjouksien tekemisen ostajan puolesta. Kaikki hoituu muutamalla klikkauksella.

  • Keskeneräisten kauppojen hallinta on helppoa. Autot jaetaan AutoVexissä eri kategorioihin tarjouskilpailun edetessä, jolloin ostaja pysyy vaivattomasti ajan tasalla esimerkiksi neuvotteluissa olevista kaupoista sekä hyväksytyistä tarjouksista ja sovituista luovutuksista.

  • Osumatarkkuus kasvaa. Autoaan myyvä yksityishenkilö kysyy tarjouksia useasta paikasta ennen myyntipäätöksen tekemistä. Todennäköisyys että autoliike saa kaupan ensimmäisellä tarjouksella oman sähköpostiliidin kautta, tietämättä muiden liikkeiden tekemiä tarjouksia, on melko alhainen. AutoVexin anonyymi, mutta avoin huutokauppa luo tervettä kilpailua autoliikkeiden välille ja autosta tarjoaminen helpottuu, kun tietää missä mennään haastajiin verrattuna, kaupan todennäköisyys siis kasvaa ja ns. turha työ vähenee.

  • Neuvottelutoiminto auttaa kauppojen klousaamisessa. Mikäli myyjä ei ole täysin tyytyväinen tarjottuun hintaan, on hänellä mahdollisuus siirtyä neuvottelemaan autoliikkeen kanssa. Autoliike voi vastata tähän sähköisesti vastatarjouksella, pitäytymällä tarjouksessaan tai vaikkapa rimpauttamalla myyjälle. Yhteisymmärrykseen pääsemisen todennäköisyys kasvaa.

  • Säästöt markkinoinnissa. Jos rahaa palaa paljon lehti – ja digitaaliseen ”Ostamme autosi” markkinointiin niin liittymällä AutoVexiin tämän kulun voi unohtaa. Me pidämme huolen siitä että autoa pukkaa tasaiseen tahtiin.  

Jos olet autoliike ja ostotoiminnan tehostaminen kiinnostaa, voit rekisteröityä ilmaiseksi tästä!

Liity palveluun!

Autojen selailu ja tarjouksien tekeminen on ilmaista, välityspalkkio veloitetaan ainoastaan toteutuneista kaupoista. Kannattaa siis liittyä mukaan!

Liity palveluun!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

tiimi@autovex.fi