Heikin kokemus AutoVex-palvelusta

14.7.2021

Heikin kokemukset - jo kolme onnistunutta kauppaa

 

Heikin perheessä on uusittu viime aikoina autokantaa aika haipakkaa AutoVexin avulla. Palvelun kautta on myyty lyhyen ajan sisällä kolme autoa. Jokainen kauppa on onnistunut hyvin.

Heikki kiinnostui AutoVexistä luettuaan siitä Tuulilasin artikkelista. Palvelua kokeili ensin Heikin poika, jonka auto menikin kaupaksi hienosti.

Kun Heikki sitten päätti laittaa myyntiin kaksi omaa autoaan, Renault Clio 2017 ja Mercedes Benz C vuodelta 2016, mitään muuta myyntikanavaa hän ei edes harkinnut pojan onnistuneen kokemuksen jälkeen.

– Ajattelin, että minäpä teen kaupat kanssa AutoVexissä.

Heikki laittoi autot myyntiin samaan aikaan, ja molemmista syntyi jälleen kaupat, joihin voi olla oikein tyytyväinen. Pienellä vaivalla pihasta lähti siis samoihin aikoihin kaksi kulkupeliä.

Kiitosta häneltä saa AutoVex-palvelun helppous.

– Kokemus on hyvä, ja siksi suosittelen AutoVexiä muillekin, ehdottomasti. Tämä homma toimii, sanoo Heikki – kolminkertaisella kokemuksella.

 

Tuulilasi testasi Autovex-palvelun huhtikuussa 2021

Lue Tuulilasin testistä

 

Mikä AutoVex on?

Olemme Suomen suurin autoliikkeiden kilpailutuspalvelu ja mahdollistamme käytetyn auton myynnin nopeasti ja vaivattomasti eniten tarjoavalle autoliikkeelle. Tee myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa ja seuraa kun autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autostasi huutokaupassa. Tämän jälkeen voit hyväksyä haluamasi tarjouksen tai jatkaa neuvotteluja korkeimman tarjoajan kanssa. Auton myynti kauttamme on sinulle ilmaista!

 

Tee ilmainen myynti-ilmoitus >>