Meistä

Uudistamme autoalaa!

Tavoitteenamme on tuoda autoala 2020-luvulle uudistamalla ja digitalisoimalla vanhoja toimintatapoja ja rakenteita. Haluamme luoda kuluttajille ja autoliikkeille mahdollisimman helpon, nopean, luotettavan ja läpinäkyvän palvelun autokauppaa varten.

Kiitos, että olet mukana edistämässä autoalan digimurrosta!

Mistä kaikki lähti 🚗

Ajatus palvelusta syntyi kun huomasimme, että auton myynti autoliikkeelle ei ollutkaan niin vaivatonta kun luulimme. Varsinkaan jos siitä haluaa saada hyvän hinnan. Eri autoliikkeiden lomakkeiden täytössä vierähti ikuisuus, jonka jälkeen joutui vielä puhelimitse neuvottelemaan ostajaehdokkaiden kanssa erikseen. Kaiken tämän härdellin jälkeen parhaimman ja heikoimman tarjouksen erotus saattoi olla tuhansia euroja. 

Idea syntyi 💡

Palvelu jossa autoliikkeet ympäri Suomen kilpailevat autoista avoimessa huutokaupassa, taaten kuluttajalle nopean ja vaivattoman myyntiprosessin sekä markkina hinnan. Samanaikaisesti autoliikkeet saavat käyttöönsä työkalun, joka helpottaa ja tehostaa autojen ostotoimintaa. Kaikki voittavat! ✅

Sanoista tekoihin 📈

AutoVex.fi palvelu lanseerattiin keväällä 2018 ja konseptia hiottiin kuuntelemalla kuluttajia ja autoliikkeitä herkällä korvalla. Vuonna 2020 AutoVexiä käyttävät jo kaikki Suomen suurimmat autoliikkeet, sekä lukuisat keski- ja pienikokoisetkin. Autoja myydään satoja kuukaudessa ja kasvu jatkuu vauhdikkaana. Tavoitteenamme on mullistaa tapa jolla kuluttajat myyvät autojaan ja jatkaa alan markkinajohtajana Suomessa. 

 

Kilpailuta autoliikkeet tästä >>

Etsimme tiimiimme vahvistuksia!

Katso avoimet paikat