Miten AutoVex toimii?

Palvelumme taika perustuu sen nopeuteen, helppouteen sekä sen kykyyn luoda erinomaisia tuloksia! Osan taiasta hoitaa kehittämämme ohjelmisto ja lopusta vastaa meidän super tiimi joka auttaa sinua onnistumaan autokaupoilla! 

   

1. Täytä autosi tiedot

Autosi perustiedot täyttyvät automaattisesti Trafin kautta joten lisäät ainoastaan kuvat ja lisä- sekä huoltotiedot. Tässä ei mene kuin muutama minuutti.

   

2. Huutokauppa

Autoliikkeet tekevät autostasi tarjouksia huutokaupassa. Halutuimmat autot ovat tällä hetkellä alle 120tkm ajettuja ja alle 8 vuotta vanhoja. 

   

3. Vastaanota tarjouksia

Tarjouspyyntösi on voimassa 12 työtuntia (9-17 välistä aikaa arkisin) ensimmäisen tarjouksen saatuasi. Odota aina huutokaupan loppumiseen asti, paras tarjouksesi tulee vasta lopussa. Uudesta tarjouksesta saat ilmoituksen sähköpostitse. 

   

4. Hyväksy tai hylkää

Ilmoituksesi sulkeuduttua sinulla on 2 päivää aikaa hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset. Voit myös neuvotella korkeimman tarjouksen tehneen autoliikkeen kanssa. 

Mikäli hyväksyt:

  • Autoliike on sinuun yhteydessä puhelimitse. 
  • Sovitte treffit ja katsotte yhdessä että auto on ilmoituksen mukaisessa kunnossa. 
  • Kun olette molemmat tyytyväisiä - Tehkää kaupat! 

 

Myy autosi!

Tarjouksien vastaanottaminen ja auton myynti on täysin ilmaista!

Onko sinulla kysyttävää?


Me autamme mielellämme!


Lähetä meille viesti!   

Tässä muutama vinkki auton myyntiin:

 

1. Ota autostasi kuvia.

Auton myynti helpottuu huomattavasti kun kuvaat autosi ulkoa ja sisältä, myös naarmut ja lommot mikäli niitä on. Kuvat ovat nimittäin ilmoituksen tärkeimpiä myyntivaltteja! 📸 Kuvat huoltokirjasta kiinnostavat myös autoliikkeitä ja helpottavat tarjouksen tekemistä. 

2. Kerro autosi kunnosta.

Kerro autosi yleiskunnosta, vioista, tuulilasin kunnosta ja tehdyistä huolloista. Autoliikkeet eivät voi tehdä hyviä tarjouksia puutteellisilla tiedoilla. Auton myynnin kannalta on siis todella tärkeää antaa mahdollisimman tarkka kuvaus auton kunnosta.

3. Kerro autosi varusteista.

Auton varustelutaso vaikuttaa auton vetovoimaan, kerro siis kaikista autosi herkuista. Varusteet eivät välttämättä nosta auton arvoa, mutta helpottavat sen myyntiä. Lisää listaan kaikki mikä mieleen tulee niin kuin esimerkiksi aluvanteet, vetokoukku, nahkapenkit, webasto jne.

 

Mitä tarkemman kuvauksen annat autostasi, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat tarjouksia.

 

Myy autosi tästä!